Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - HTGSEK
2023-07-13 - 2024-07-13 +0.001.74%

Valutaparet HTG/SEK: Haitisk Gourde och Svensk Krona

Valutaparet HTG/SEK representerar växelkursen mellan den haitiska gourden (HTG) och den svenska kronan (SEK). Att förstå detta valutapar är viktigt för både investerare och resenärer som vill växla mellan dessa två valutor.

Haitisk Gourde (HTG)

Den haitiska gourden är den officiella valutan i Haiti och förkortas som HTG. Gourden introducerades som Haitis valuta 1813 och är uppdelad i 100 centimes. Haiti har en ekonomisk struktur som är starkt beroende av jordbruk, remitteringar från utlandet och internationellt bistånd. Valutans värde kan påverkas av politiska och ekonomiska faktorer både inom och utanför landet.

Svensk Krona (SEK)

Den svenska kronan är Sveriges officiella valuta och förkortas som SEK. Kronan har varit Sveriges valuta sedan 1873 och är uppdelad i 100 öre. Sverige har en stabil och diversifierad ekonomi med starka sektorer inom industri, teknologi och tjänster. Den svenska kronans värde påverkas av faktorer som räntepolitik, ekonomisk tillväxt och internationell handel.

Konvertera Mellan HTG och SEK

På vår hemsida erbjuder vi en enkel och användarvänlig valutakonverterare som gör det möjligt att snabbt och smidigt växla mellan HTG och SEK, samt andra valutor. Följ dessa steg för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (HTG eller SEK).
  3. Välj målvaluta (HTG eller SEK).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

För att ge dig en bättre förståelse för valutaparets utveckling över tid, visar vi även ett diagram med historiska växelkurser för HTG/SEK. Detta kan vara till stor hjälp för att analysera trender och fatta informerade beslut.

Utforska Andra Valutapar

Förutom HTG/SEK kan du även konvertera mellan en mängd andra valutor på vår hemsida. Oavsett om du behöver växla euro, dollar, yen eller någon annan valuta, erbjuder vår valutakonverterare en snabb och pålitlig lösning.

10.66 SEK +0.13 SEK
1.56 SEK +0.02 SEK
11.64 SEK +0.16 SEK
0.99 SEK +0.01 SEK
13.84 SEK +0.17 SEK
11.91 SEK +0.13 SEK