Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - ZARDJF
2023-06-24 - 2024-06-24 +0.010.51%

Valutaparet DJF/ZAR: Djiboutisk Franc och Sydafrikansk Rand

Valutaparet DJF/ZAR representerar växelkursen mellan Djiboutisk Franc (DJF) och Sydafrikansk Rand (ZAR). Detta valutapar är av intresse för investerare, företag och resenärer som behöver växla mellan dessa två valutor. På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive DJF och ZAR, med hjälp av vår användarvänliga valutakonverterare.

Djiboutisk Franc (DJF)

Djiboutisk Franc är den officiella valutan i Djibouti, ett land beläget i östra Afrika vid Röda havets kust. Valutan infördes 1949 och har varit stabil tack vare dess fasta växelkurs mot den amerikanska dollarn. Djibouti har en liten men strategiskt viktig ekonomi, mycket beroende av hamnverksamhet och tjänstesektorn.

Sydafrikansk Rand (ZAR)

Sydafrikansk Rand är den officiella valutan i Sydafrika, en av Afrikas största och mest utvecklade ekonomier. Rand infördes 1961 och är uppkallad efter Witwatersrand, området där majoriteten av landets guldreserver finns. Sydafrika har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom gruvdrift, jordbruk, tillverkning och tjänster.

Så här använder du vår valutakonverterare

För att konvertera mellan Djiboutisk Franc och Sydafrikansk Rand, eller någon annan valuta, följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. DJF).
  3. Välj målvaluta (t.ex. ZAR).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom omedelbar konvertering, erbjuder vi även ett diagram med historiska växelkurser för att ge dig en bättre förståelse av valutaparets utveckling över tid.

Historiska Växelkurser

Att förstå de historiska växelkurserna mellan DJF och ZAR kan vara avgörande för att fatta informerade beslut, oavsett om du är en investerare eller planerar en resa. Våra diagram ger en visuell representation av valutaparets utveckling, vilket gör det lättare att analysera trender och mönster.

Utforska vår hemsida för att konvertera mellan olika valutor och få tillgång till uppdaterad information om växelkurser. Oavsett om du behöver växla små eller stora belopp, är vår valutakonverterare ett oumbärligt verktyg för att säkerställa att du får den bästa växelkursen.

10.47 SEK -0.0618 SEK
1.51 SEK -0.0030 SEK
11.24 SEK -0.0319 SEK
0.99 SEK -0.0023 SEK
13.29 SEK -0.0179 SEK
11.73 SEK -0.0426 SEK