Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - YERBWP
2023-06-16 - 2024-06-16 -0.40-1.68%

Valutaparet BWP/YER: En Översikt

Valutaparet BWP/YER representerar växelkursen mellan Botswanas pula (BWP) och Jemens rial (YER). Att förstå dessa valutor och deras dynamik kan vara avgörande för investerare, resenärer och företag som är verksamma internationellt. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan BWP och YER, samt många andra valutor, för att få de senaste växelkurserna.

Botswanas Pula (BWP)

Botswanas pula, förkortad som BWP, är den officiella valutan i Botswana. Den introducerades 1976 och har sedan dess varit en stabil valuta i regionen. Pulan är indelad i 100 thebe. Botswana har en stark ekonomi baserad på gruvdrift, särskilt diamantutvinning, vilket bidrar till pulans stabilitet.

Jemens Rial (YER)

Jemens rial, förkortad som YER, är den officiella valutan i Jemen. Rialen infördes 1962 och är indelad i 100 fils, även om fils mynt är sällan använda på grund av låg valör. Jemens ekonomi har varit utsatt för betydande utmaningar, vilket har påverkat rialens värde över tid.

Konvertera Mellan BWP och YER

För att konvertera mellan BWP och YER, följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (BWP eller YER).
  3. Välj målvaluta (BWP eller YER).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

Förutom BWP och YER kan du även konvertera mellan många andra valutor på samma sida. Ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet BWP/YER visas också tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har förändrats över tid.

Sammanfattning

Valutaparet BWP/YER erbjuder insikter i relationen mellan Botswanas och Jemens ekonomier. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt få de senaste växelkurserna och fatta informerade beslut baserat på historiska data.

10.63 SEK 0 SEK
1.53 SEK 0 SEK
11.40 SEK 0 SEK
1.00 SEK 0 SEK
13.46 SEK -0.0133 SEK
11.92 SEK -0.0118 SEK