Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - VNDIQD
2023-07-15 - 2024-07-15 +37.591.60%

Utforska Valutaparet VND/IQD: Vietnamesisk Dong och Iraks Dinar

Valutaparet VND/IQD representerar växelkursen mellan den vietnamesiska dongen (VND) och den irakiska dinaren (IQD). Dessa två valutor används i Vietnam respektive Irak, två länder med unika ekonomiska landskap och historiska bakgrunder.

Om Vietnamesisk Dong (VND)

Den vietnamesiska dongen är den officiella valutan i Vietnam och förkortas som VND. Dongens historia sträcker sig tillbaka till 1978 när den ersatte den tidigare sydvietnamesiska dongen. Vietnam har genomgått betydande ekonomiska reformer och tillväxt under de senaste decennierna, vilket har påverkat värdet på dongen. Trots detta förblir VND en valuta med låg värdering jämfört med många andra internationella valutor.

Om Iraks Dinar (IQD)

Iraks dinar är den officiella valutan i Irak och förkortas som IQD. Dinarens historia går tillbaka till 1932 när den ersatte den tidigare indiska rupien som användes under brittiskt mandat. Irak har mött många ekonomiska utmaningar, inklusive krig och sanktioner, vilket har påverkat värdet på dinaren. Trots dessa utmaningar arbetar landet för att stabilisera och stärka sin ekonomi.

Växla Mellan VND och IQD

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive VND och IQD. Följ dessa enkla steg för att använda vår valutakonverterare:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. VND).
  3. Välj målvaluta (t.ex. IQD).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

För att ge dig en bättre förståelse av valutaparets utveckling, presenteras även ett diagram med historiska siffror för VND/IQD tillsammans med konverteringen.

Fördelar med Vår Valutakonverterare

Vår valutakonverterare är designad för att vara enkel och användarvänlig. Med bara några få klick kan du få exakta och aktuella växelkurser för en mängd olika valutor. Oavsett om du planerar en resa, handlar online eller behöver växla pengar av andra skäl, kan du lita på vår tjänst för att få de senaste växelkursinformationen.

Utforska vår valutakonverterare idag och upptäck hur enkelt det är att växla mellan VND, IQD och många andra valutor.

10.61 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.56 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK