Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - USDSGD
2023-07-25 - 2024-07-25 0.00-4.19%

Valutaparet SGD/USD: En Översikt

Valutaparet SGD/USD representerar växelkursen mellan Singapores dollar (SGD) och USA:s dollar (USD). Att förstå dynamiken mellan dessa två valutor är viktigt för både investerare och resenärer. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive SGD och USD.

Singapores Dollar (SGD)

Singapores dollar (SGD) är den officiella valutan i Singapore och är känd för sin stabilitet och starka ekonomi. Valutan infördes 1967 och har sedan dess blivit en av de mest handlade valutorna i Asien. Den styrs av Monetary Authority of Singapore (MAS), som är känd för sin strikta penningpolitik.

USA:s Dollar (USD)

USA:s dollar (USD) är en av de mest inflytelserika valutorna i världen och används inte bara i USA utan även som reservvaluta globalt. USD är känd för sin stabilitet och används ofta som en säker tillflyktsort under ekonomisk osäkerhet. Federal Reserve (Fed) är den institution som ansvarar för penningpolitiken i USA.

Konvertera Mellan Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor. Följ stegen nedan för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har förändrats över tid.

Sammanfattning

Oavsett om du är investerare eller resenär, är det viktigt att förstå växelkursen mellan SGD och USD. Använd vår valutakonverterare för att enkelt växla mellan dessa och andra valutor. Håll dig informerad och gör smarta finansiella beslut.

10.81 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.71 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.91 SEK -0.0012 SEK
12.27 SEK +0.08 SEK