Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - USDKGS
2023-07-16 - 2024-07-16 0.00-3.58%

Valutaparet USD/KGS: En Översikt

Valutaparet USD/KGS representerar växelkursen mellan den amerikanska dollarn (USD) och den kirgiziska som (KGS). Att förstå detta valutapar är avgörande för företag, investerare och resenärer som har intressen i USA och Kirgizistan. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan dessa två valutor samt andra valutor genom vår användarvänliga valutakonverterare.

Amerikansk Dollar (USD)

Den amerikanska dollarn är världens mest använda valuta och fungerar som en global reservvaluta. Den utfärdas av Federal Reserve och används i en mängd internationella transaktioner. USD är känd för sin stabilitet och pålitlighet, vilket gör den till en attraktiv valuta för investeringar och handel.

Kirgizisk Som (KGS)

Den kirgiziska som är den officiella valutan i Kirgizistan och utfärdas av Kirgizistans centralbank. Valutan infördes 1993 och har sedan dess varit en viktig del av landets ekonomi. KGS är mindre känd internationellt men spelar en betydande roll i regional handel och ekonomiska aktiviteter i Kirgizistan.

Så här använder du vår valutakonverterare

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. USD).
  3. Välj målvaluta (t.ex. KGS).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

Förutom USD/KGS kan du även konvertera mellan andra valutor. Ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet visas tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för valutans utveckling över tid.

Fördelar med vår valutakonverterare

  • Enkel och snabb användning.
  • Automatisk uppdatering av växelkurser.
  • Historiska data för att analysera trender.

Oavsett om du är en investerare, företagare eller resenär, erbjuder vår valutakonverterare ett enkelt sätt att hålla koll på aktuella växelkurser och göra välgrundade beslut.

10.61 SEK +0.01 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.56 SEK +0.00 SEK
0.98 SEK -0.0008 SEK
13.76 SEK +0.00 SEK
11.85 SEK +0.01 SEK