Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - USDIRR
2023-07-15 - 2024-07-15 0.00-3.53%

Valutaparet USD/IRR: En Översikt

Valutaparet USD/IRR representerar växelkursen mellan den amerikanska dollarn (USD) och den iranska rialen (IRR). Denna växelkurs är av stor betydelse för både ekonomiska analytiker och investerare, då den reflekterar ekonomiska förhållanden och politiska händelser i både USA och Iran.

Amerikanska Dollarn (USD)

Amerikanska dollarn, ofta förkortad som USD, är världens mest använda valuta för internationella transaktioner och fungerar som en global reservvaluta. Den utfärdas av Federal Reserve och används som officiell valuta i USA samt i flera andra länder och territorier. Dollarn är känd för sin stabilitet och anses vara en säker investering i tider av ekonomisk osäkerhet.

Iranska Rialen (IRR)

Iranska rialen, förkortad som IRR, är den officiella valutan i Iran och utfärdas av Central Bank of the Islamic Republic of Iran. På grund av landets politiska läge och internationella sanktioner har rialen upplevt betydande volatilitet och inflation. Trots detta spelar rialen en viktig roll i den regionala ekonomin och används i alla inhemska transaktioner i Iran.

Valutakonvertering på Vår Webbplats

På vår webbplats erbjuder vi en enkel och användarvänlig valutakonverterare som gör det möjligt att snabbt och smidigt konvertera mellan olika valutor, inklusive USD och IRR. För att använda valutakonverteraren, följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. USD).
  3. Välj målvaluta (t.ex. IRR).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att erbjuda realtidskonvertering, visar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet USD/IRR. Detta ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har utvecklats över tid och hjälper dig att fatta informerade beslut.

Sammanfattning

Oavsett om du är en investerare, ekonomisk analytiker eller bara nyfiken på valutakurser, erbjuder vår webbplats alla verktyg du behöver för att hålla dig uppdaterad om växelkursen mellan USD och IRR. Utforska vår valutakonverterare idag och dra nytta av den omfattande information vi tillhandahåller.

10.61 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.56 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK