Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - USDBOB
2023-07-23 - 2024-07-23 0.00-3.83%

Valutaparet USD/BOB: En Översikt

Valutaparet USD/BOB representerar växelkursen mellan den amerikanska dollarn (USD) och den bolivianska bolivianon (BOB). För investerare, företag och resenärer är det viktigt att förstå dynamiken mellan dessa två valutor för att göra informerade beslut vid växling och handel.

Amerikanska Dollarn (USD)

Den amerikanska dollarn är en av världens mest använda och erkända valutor. Den fungerar som en global reservvaluta och används ofta i internationella transaktioner. USA:s ekonomiska stabilitet och inflytande på den globala marknaden gör dollarn till en central aktör i valutahandeln.

Fakta om USD

 • Symbol: $
 • ISO-kod: USD
 • Centralbank: Federal Reserve
 • Vanlig användning: Internationell handel, reservvaluta

Bolivianska Bolivianon (BOB)

Den bolivianska bolivianon är den officiella valutan i Bolivia. Trots att Bolivia är en mindre aktör på den globala marknaden, spelar BOB en viktig roll i landets ekonomi. Bolivianska bolivianon har en relativt stabil växelkurs tack vare landets ekonomiska politik och centralbankens insatser.

Fakta om BOB

 • Symbol: Bs.
 • ISO-kod: BOB
 • Centralbank: Banco Central de Bolivia
 • Vanlig användning: Inhemska transaktioner

Konvertera USD till BOB

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan USD och BOB, samt andra valutor, genom vår användarvänliga valutakonverterare. Följ dessa enkla steg:

 1. Ange det belopp du vill konvertera.
 2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. USD).
 3. Välj målvaluta (t.ex. BOB).
 4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart se resultatet.

För att hjälpa dig att förstå växelkursens utveckling över tid, visar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet USD/BOB. Detta ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har förändrats och kan vara till stor nytta vid planering av framtida transaktioner.

Sammanfattning

Att förstå valutaparet USD/BOB är viktigt för alla som är involverade i internationella transaktioner mellan USA och Bolivia. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt få de senaste växelkurserna och fatta välgrundade beslut.

10.77 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.69 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0003 SEK
13.89 SEK +0.03 SEK
12.08 SEK +0.02 SEK