Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - TTDKES
2023-06-16 - 2024-06-16 -0.01-1.99%

Valutakonvertering: KES till TTD

Välkommen till vår valutakonverterare där du enkelt kan växla mellan olika valutor. I denna artikel kommer vi att fokusera på valutaparet KES (Kenyan Shilling) och TTD (Trinidad och Tobago Dollar). Dessutom kan du använda vår valutakonverterare för att konvertera mellan många andra valutor.

Kenyan Shilling (KES)

Kenyan Shilling är den officiella valutan i Kenya och förkortas som KES. Valutan introducerades 1966 och ersatte den tidigare östafrikanska shillingen. KES är en viktig valuta i Östafrika och används flitigt i både inhemska och internationella transaktioner.

Trinidad och Tobago Dollar (TTD)

Trinidad och Tobago Dollar, förkortat TTD, är den officiella valutan i Trinidad och Tobago. Den infördes 1964 och ersatte den tidigare västindiska dollarn. TTD är en viktig valuta i Karibien och används både i lokala och internationella affärer.

Så här fungerar vår valutakonverterare

Vår valutakonverterare är enkel att använda och hjälper dig att snabbt och smidigt konvertera mellan olika valutor. Följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och du ser resultatet direkt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet KES/TTD presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en översikt över hur valutakursen har förändrats över tid.

Konvertera andra valutor

Förutom KES till TTD kan du även konvertera mellan många andra valutor på samma sida. Oavsett om du behöver växla USD till EUR, GBP till JPY eller någon annan valutakombination, så är vår valutakonverterare här för att hjälpa dig.

Prova vår valutakonverterare idag och få exakta och uppdaterade växelkurser för alla dina behov.

10.63 SEK 0 SEK
1.53 SEK 0 SEK
11.40 SEK 0 SEK
1.00 SEK 0 SEK
13.46 SEK -0.0133 SEK
11.92 SEK -0.0118 SEK