Valutakurser

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - TMTNIO
2023-06-13 - 2024-06-13 +0.000.59%

Valutaparet TMT/NIO: En Översikt

Valutamarknaden är en dynamisk och komplex plats där olika valutor handlas mot varandra. Ett av de mindre vanliga valutaparen är TMT/NIO, som representerar Turkmenistansk Manat (TMT) och Nicaraguansk Córdoba (NIO). I denna artikel kommer vi att ge en kortfattad översikt över dessa två valutor och hur du enkelt kan konvertera mellan dem på vår hemsida.

Turkmenistansk Manat (TMT)

Turkmenistansk Manat är den officiella valutan i Turkmenistan. Den infördes 1993 och ersatte den tidigare sovjetiska rubeln. Manaten är uppdelad i 100 tenge. Sedan dess införande har manaten genomgått flera reformer, inklusive en omvärdering 2009. Turkmenistans ekonomi är starkt beroende av naturgasexport, vilket påverkar valutans värde på den internationella marknaden.

Nicaraguansk Córdoba (NIO)

Nicaraguansk Córdoba är den officiella valutan i Nicaragua. Den infördes 1912 och är uppkallad efter den spanska erövraren Francisco Hernández de Córdoba. Córdoban är uppdelad i 100 centavos. Nicaraguas ekonomi är diversifierad med starka sektorer inom jordbruk, industri och tjänster, vilket påverkar valutans stabilitet och värde.

Konvertera Mellan TMT och NIO

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Turkmenistansk Manat (TMT) och Nicaraguansk Córdoba (NIO) samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt.

För att underlätta din valutakonvertering erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet TMT/NIO. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har förändrats över tid.

Historiska Data och Analys

Genom att analysera historiska data kan du få insikter om framtida trender och göra mer informerade beslut när du konverterar valutor. Diagrammet på vår sida visar tydligt hur växelkursen mellan TMT och NIO har fluktuerat, vilket kan vara till stor hjälp för både investerare och resenärer.

Besök vår hemsida för att enkelt konvertera mellan olika valutor och få tillgång till uppdaterade växelkurser och historiska data.

10.39 SEK +0.00 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.24 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.30 SEK +0.00 SEK
11.62 SEK +0.01 SEK