Valutakurser

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - TMTDZD
2023-06-13 - 2024-06-13 +0.000.60%

Valutaparet TMT/DZD: En Översikt

Valutaparet TMT/DZD representerar växelkursen mellan Turkmenistans manat (TMT) och Algeriets dinar (DZD). För att förstå detta valutapar är det viktigt att känna till de ekonomiska och finansiella förhållandena i båda länderna.

Turkmenistans Manat (TMT)

Turkmenistans manat (TMT) är den officiella valutan i Turkmenistan. Manaten infördes första gången 1993 och ersatte den ryska rubeln. Turkmenistans ekonomi är starkt beroende av naturgasexport, vilket gör valutan känslig för förändringar i energipriser. Centralbanken i Turkmenistan reglerar valutakursen för att upprätthålla ekonomisk stabilitet.

Algeriets Dinar (DZD)

Algeriets dinar (DZD) är den officiella valutan i Algeriet. Dinarens värde är kopplat till landets olje- och gasresurser, då Algeriet är en av världens största exportörer av dessa råvaror. Centralbanken i Algeriet övervakar och styr valutakursen för att hantera inflation och stimulera ekonomisk tillväxt.

Konvertera Mellan Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive TMT och DZD. Följ dessa steg för att använda valutakonverteraren:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet TMT/DZD presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har utvecklats över tid.

Sammanfattning

Valutaparet TMT/DZD erbjuder en intressant inblick i förhållandet mellan två energiberoende ekonomier. Genom att använda valutakonverteraren på denna sida kan du enkelt växla mellan olika valutor och få tillgång till historiska data för att fatta välgrundade beslut.

10.39 SEK +0.00 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.23 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.29 SEK -0.0010 SEK
11.62 SEK +0.00 SEK