Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - THBCDF
2023-07-16 - 2024-07-16 +0.030.79%

Valutaparet THB/CDF: En Översikt

Valutaparet THB/CDF består av den thailändska bahten (THB) och den kongolesiska francen (CDF). Att förstå dessa valutor är viktigt för alla som är involverade i internationell handel eller resor mellan Thailand och Demokratiska republiken Kongo. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive THB och CDF, genom att använda vår valutakonverterare.

Thailändska Bahten (THB)

Thailändska bahten är den officiella valutan i Thailand och är en av de mest handlade valutor i Sydostasien. Bahten har en lång historia och används i olika former i Thailand sedan 1800-talet. Den är känd för sin stabilitet och används ofta som en referensvaluta i regionen.

Fakta om THB

  • Valutakod: THB
  • Symbol: ฿
  • Centralbank: Bank of Thailand

Kongolesiska Francen (CDF)

Kongolesiska francen är den officiella valutan i Demokratiska republiken Kongo. Valutan infördes 1997 och ersatte den tidigare zaire. CDF används huvudsakligen inom landet och är mindre handlad internationellt jämfört med THB.

Fakta om CDF

  • Valutakod: CDF
  • Symbol: FC
  • Centralbank: Banque Centrale du Congo

Konvertera Mellan THB och CDF

För att konvertera mellan THB och CDF, följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (THB eller CDF).
  3. Välj målvaluta (THB eller CDF).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet direkt.

Du kan också se ett diagram med historiska siffror för valutaparet THB/CDF, vilket ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har förändrats över tid.

Sammanfattning

Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt konvertera mellan thailändska bahten och kongolesiska francen. Detta är särskilt användbart för resenärer och affärsmän som behöver hålla koll på aktuella växelkurser. Utforska vår sida för att göra dina valutakonverteringar smidigare och mer informativa.

10.62 SEK +0.02 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0014 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK