Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - SRDMOP
2023-07-17 - 2024-07-17 -0.71-20.02%

Valutakurser och Valutaparet MOP/SRD

Valutakurser spelar en avgörande roll i den globala ekonomin, och att förstå dem kan vara nyckeln till framgång vid internationella transaktioner. I denna artikel fokuserar vi på valutaparet MOP/SRD, vilket representerar Macaos pataca (MOP) och Surinams dollar (SRD). Båda dessa valutor är viktiga för sina respektive ekonomier och har unika egenskaper som påverkar deras värde och användning.

Macaos Pataca (MOP)

Macaos pataca är den officiella valutan i Macao, en särskild administrativ region i Kina. Valutan infördes 1894 och är uppdelad i 100 avos. Macaos ekonomi är starkt beroende av turism och spelindustrin, vilket gör att patacans värde kan påverkas av förändringar inom dessa sektorer. Valutakoden för Macaos pataca är MOP.

Surinams Dollar (SRD)

Surinams dollar är den officiella valutan i Surinam, ett land beläget på den nordöstra kusten av Sydamerika. SRD infördes 2004 och ersatte den tidigare Surinams gulden. Surinams ekonomi är diversifierad med betydande bidrag från sektorer som gruvdrift, jordbruk och olja. Valutakoden för Surinams dollar är SRD.

Konvertera Mellan MOP och SRD

På denna sida har du möjlighet att enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive MOP och SRD. Följ dessa steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. MOP).
  3. Välj målvaluta (t.ex. SRD).
  4. Konverteringen sker automatiskt.

Förutom att konvertera mellan MOP och SRD, kan du även använda valutakonverteraren för andra valutapar. Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för valutornas tidigare prestanda.

Slutsats

Att förstå valutapar som MOP/SRD är viktigt för alla som är involverade i internationella affärer eller resor. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt få den information du behöver för att fatta välgrundade beslut. Utforska våra verktyg och dra nytta av den historiska data som finns tillgänglig för att maximera dina valutatransaktioner.

10.54 SEK -0.0519 SEK
1.55 SEK -0.0022 SEK
11.53 SEK -0.0159 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.73 SEK -0.0084 SEK
11.90 SEK +0.05 SEK