Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - SRDGNF
2023-07-16 - 2024-07-16 -0.72-20.54%

Utforska Valutaparet SRD/GNF

Valutaparet SRD/GNF representerar växelkursen mellan Surinams dollar (SRD) och Guineas franc (GNF). För att förstå detta valutapar bättre, låt oss ta en närmare titt på de två valutor som utgör det.

Surinams Dollar (SRD)

Surinams dollar (SRD) är den officiella valutan i Surinam, ett land beläget på den nordöstra kusten av Sydamerika. SRD infördes 2004 och ersatte den tidigare valutan, Surinams gulden. Denna valuta används främst inom Surinams gränser och är en viktig del av landets ekonomi. Surinams centralbank övervakar och reglerar SRD för att säkerställa ekonomisk stabilitet.

Guineas Franc (GNF)

Guineas franc (GNF) är den officiella valutan i Guinea, en nation belägen i Västafrika. GNF har varit i cirkulation sedan 1959 och är den primära valutan som används i landet. Guineas centralbank ansvarar för att övervaka och reglera GNF för att upprätthålla ekonomisk stabilitet och främja ekonomisk utveckling i landet.

Konvertera Mellan SRD och GNF

Behöver du konvertera mellan Surinams dollar och Guineas franc? På vår hemsida kan du enkelt växla mellan olika valutor, inklusive SRD och GNF, med hjälp av vår valutakonverterare. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (SRD eller GNF).
  3. Välj målvaluta (GNF eller SRD).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom den automatiska konverteringen, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet SRD/GNF. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har utvecklats över tid och kan hjälpa dig att fatta mer informerade beslut vid växling av valutor.

Sammanfattning

Att förstå valutaparet SRD/GNF är avgörande för alla som är involverade i finansiella transaktioner mellan Surinam och Guinea. Vår valutakonverterare gör det enkelt att växla mellan dessa två valutor och erbjuder dessutom historiska data för att stödja dina beslut. Utforska vår hemsida för att dra nytta av dessa funktioner och mycket mer.

10.61 SEK -0.0011 SEK
1.55 SEK -0.0004 SEK
11.55 SEK -0.0058 SEK
0.98 SEK 0.0000 SEK
13.74 SEK -0.0105 SEK
11.85 SEK +0.01 SEK