Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - SEKIRR
2023-06-24 - 2024-06-24 0.000.00%

Valutaparet IRR/SEK: Iranska Rial till Svenska Kronor

Valutaparet IRR/SEK representerar växelkursen mellan Iranska Rial (IRR) och Svenska Kronor (SEK). Denna kurs visar hur många Svenska Kronor som behövs för att köpa en Iransk Rial eller vice versa. Att förstå valutakurser är avgörande för internationella resenärer, företag och investerare som vill göra affärer över gränserna.

Iranska Rial (IRR)

Iranska Rial är den officiella valutan i Iran och förkortas som IRR. Valutan administreras av Irans centralbank, Central Bank of the Islamic Republic of Iran. IRR har genomgått betydande fluktuationer på grund av landets ekonomiska situation och internationella sanktioner, vilket gör det viktigt att följa växelkursen noggrant.

Svenska Kronor (SEK)

Svenska Kronor är den officiella valutan i Sverige och förkortas som SEK. Den svenska kronan administreras av Sveriges centralbank, Riksbanken. SEK är en stabil och stark valuta, ofta betraktad som en säker tillflyktsort för investerare. Växelkursen mellan SEK och andra valutor påverkas av faktorer som Sveriges ekonomiska tillstånd, räntor och internationell handel.

Konvertera Mellan Olika Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive IRR och SEK. Följ dessa enkla steg för att använda valutakonverteraren:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (IRR eller SEK).
  3. Välj målvaluta (SEK eller IRR).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas omedelbart.

Historiska Valutakurser

Tillsammans med konverteringen presenteras ett diagram med historiska siffror för valutaparet IRR/SEK. Detta gör det möjligt att analysera tidigare trender och fatta informerade beslut baserat på historiska data.

Genom att använda vår valutakonverterare kan du snabbt och enkelt få den senaste växelkursen och konvertera mellan olika valutor på ett smidigt sätt.

10.47 SEK -0.0662 SEK
1.51 SEK -0.0045 SEK
11.23 SEK -0.0416 SEK
0.99 SEK -0.0038 SEK
13.28 SEK -0.0245 SEK
11.71 SEK -0.0582 SEK