Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - SCRDJF
2023-07-23 - 2024-07-23 +0.000.02%

Valutaparet DJF/SCR: Djiboutisk Franc och Seychellisk Rupie

Valutaparet DJF/SCR representerar växelkursen mellan Djiboutisk Franc (DJF) och Seychellisk Rupie (SCR). Båda dessa valutor tillhör länder som är belägna i östra Afrika och har sina egna unika ekonomiska och finansiella system.

Djiboutisk Franc (DJF)

Djiboutisk Franc är den officiella valutan i Djibouti, ett land beläget vid Afrikas horn. Valutan förkortas som DJF och har varit i omlopp sedan 1949. Djibouti har en stabil och växande ekonomi som främst är beroende av tjänstesektorn, särskilt transport och logistik, tack vare sitt strategiska läge vid Röda havet.

Seychellisk Rupie (SCR)

Seychellisk Rupie, förkortad som SCR, är den officiella valutan i Seychellerna, en ögrupp i Indiska oceanen. Seychellerna är kända för sin turism och fiskeindustri, vilka är de största bidragsgivarna till landets ekonomi. Seychellisk Rupie har varit i omlopp sedan 1914 och har genomgått flera förändringar och reformer för att stabilisera ekonomin.

Konvertera Mellan DJF och SCR

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Djiboutisk Franc och Seychellisk Rupie, samt många andra valutor. Följ stegen nedan för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

För att hjälpa dig att förstå valutans utveckling över tid, presenteras även ett diagram med historiska siffror för valutaparet DJF/SCR tillsammans med konverteringen.

Fler Valutakonverteringar

Förutom DJF/SCR kan du även konvertera mellan många andra valutor på samma sida. Detta gör det enkelt för dig att få en överblick över olika växelkurser och fatta informerade beslut när det gäller valutaväxling.

10.77 SEK +0.05 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.69 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK -0.0009 SEK
13.90 SEK +0.04 SEK
12.08 SEK +0.02 SEK