Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - SARHTG
2023-07-15 - 2024-07-15 -0.01-1.44%

Utforska Valutaparet HTG/SAR

Valutaparet HTG/SAR representerar växelkursen mellan Haitisk Gourde (HTG) och Saudiarabisk Riyal (SAR). För dem som är intresserade av internationella affärer eller resor mellan Haiti och Saudiarabien, är det viktigt att förstå dynamiken mellan dessa två valutor.

Haitisk Gourde (HTG)

Haitisk Gourde är den officiella valutan i Haiti och är förkortad som HTG. Valutan har en intressant historia och är uppkallad efter den spanska "gordo", som betyder "fet". Den används flitigt inom landets ekonomi och är en viktig del av Haitis finansiella system.

Saudiarabisk Riyal (SAR)

Saudiarabisk Riyal, förkortad SAR, är den officiella valutan i Saudiarabien. Riyalen är starkt kopplad till den amerikanska dollarn och spelar en central roll i landets ekonomi, som är starkt beroende av oljeexport. SAR är en stabil och internationellt erkänd valuta.

Konvertera Mellan HTG och SAR

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan HTG och SAR, samt många andra valutor. Följ dessa enkla steg för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (HTG eller SAR).
  3. Välj målvaluta (HTG eller SAR).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas omedelbart.

Ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet HTG/SAR presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har förändrats över tid.

Växla Mellan Flera Valutor

Förutom HTG och SAR kan du även konvertera mellan många andra valutor på samma sida. Detta gör det enkelt att hantera internationella transaktioner och hålla koll på växelkurser.

Utforska vår valutaväxlare och få den senaste informationen om valutakurser för att göra informerade finansiella beslut.

10.61 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.56 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK