Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - RSDKHR
2023-07-16 - 2024-07-16 -0.22-2.09%

Valutaparet RSD/KHR: Serbisk Dinar och Kambodjansk Riel

Valutaparet RSD/KHR representerar växelkursen mellan Serbisk Dinar (RSD) och Kambodjansk Riel (KHR). Båda valutorna har unika egenskaper och används i olika ekonomiska sammanhang. Här kommer vi att ge en kortfattad översikt över dessa två valutor.

Serbisk Dinar (RSD)

Serbisk Dinar är den officiella valutan i Serbien. Den förkortas som RSD och utfärdas av Serbiens centralbank, National Bank of Serbia. Dinarens historia går tillbaka till medeltiden, men den moderna versionen av valutan introducerades 2003. Serbisk Dinar används huvudsakligen inom landets gränser och är en viktig del av Serbiens ekonomi.

Kambodjansk Riel (KHR)

Kambodjansk Riel är den officiella valutan i Kambodja. Den förkortas som KHR och utfärdas av Kambodjas centralbank, National Bank of Cambodia. Riel introducerades första gången 1953 och har genomgått flera förändringar sedan dess. Trots att den används i hela landet, är amerikanska dollar också vanligt förekommande i Kambodja, särskilt för större transaktioner.

Konvertera Mellan Valutor

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive RSD och KHR. Följ dessa enkla steg för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. RSD).
  3. Välj målvaluta (t.ex. KHR).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att konvertera belopp, kan du också se ett diagram med historiska siffror för valutaparet RSD/KHR, vilket ger dig en bättre förståelse för deras växelkursutveckling över tid.

Sammanfattning

Oavsett om du behöver växla Serbisk Dinar till Kambodjansk Riel eller någon annan valuta, erbjuder vår valutakonverterare en snabb och enkel lösning. Utforska vår sida för att se hur enkelt det är att göra valutaomvandlingar och få tillgång till historiska data för att fatta informerade beslut.

10.60 SEK -0.0043 SEK
1.55 SEK -0.0001 SEK
11.55 SEK -0.0042 SEK
0.98 SEK -0.0002 SEK
13.75 SEK -0.0049 SEK
11.86 SEK +0.01 SEK