Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - RONHRK
2023-06-23 - 2024-06-23 0.000.00%

Valutaparet RON/HRK: Rumänska Leu och Kroatiska Kuna

Valutaparet RON/HRK består av Rumänska Leu (RON) och Kroatiska Kuna (HRK). Båda dessa valutor representerar sina respektive länder, Rumänien och Kroatien, och används flitigt inom deras ekonomier.

Rumänska Leu (RON)

Rumänska Leu är den officiella valutan i Rumänien. Den har en lång historia och har genomgått flera förändringar och revalveringar. RON är en viktig valuta i Östeuropa och används i både inhemska och internationella transaktioner.

Kroatiska Kuna (HRK)

Kroatiska Kuna är den officiella valutan i Kroatien. Introducerad 1994, har HRK spelat en central roll i Kroatiens ekonomiska utveckling. Valutan är uppdelad i 100 lipa och används i alla typer av finansiella transaktioner inom landet.

Konvertera mellan RON och HRK

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive RON och HRK. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en översikt över valutans prestation över tid.

Fördelar med att använda vår valutakonverterare

Vår valutakonverterare är enkel att använda och ger dig snabbt och exakt resultat. Oavsett om du behöver konvertera RON till HRK eller någon annan valuta, är vår tjänst designad för att möta dina behov.

Utforska fler valutapar

Utöver RON och HRK, kan du även konvertera mellan andra valutor på samma sida. Detta ger dig flexibilitet och bekvämlighet när du hanterar olika valutor för dina finansiella transaktioner.

10.51 SEK 0 SEK
1.51 SEK 0 SEK
11.25 SEK 0 SEK
0.99 SEK 0 SEK
13.30 SEK +0.00 SEK
11.76 SEK +0.00 SEK