Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PYGANG
2023-07-23 - 2024-07-23 +3.950.57%

Valutaparet PYG/ANG: En Översikt

Valutaparet PYG/ANG representerar förhållandet mellan den paraguayanska guaranín (PYG) och den nederländska antilleanska gulden (ANG). Detta valutapar är av särskilt intresse för investerare och företag som bedriver handel mellan Paraguay och Nederländska Antillerna. Här följer en kortfattad beskrivning av de två valutorna.

Paraguayansk Guaraní (PYG)

Den paraguayanska guaranín är den officiella valutan i Paraguay och har varit i bruk sedan 1943. Valutan är uppkallad efter Guaraní-folket, en av de ursprungliga invånarna i regionen. Guaranín har en rik historia och är en viktig symbol för landets ekonomiska självständighet. Den paraguayanska centralbanken, Banco Central del Paraguay, ansvarar för utgivningen och regleringen av valutan.

Nederländsk Antilliansk Gulden (ANG)

Den nederländska antilleanska gulden är den officiella valutan i Curaçao och Sint Maarten, två autonoma länder inom Konungariket Nederländerna. Valutan har en lång historia som går tillbaka till kolonialtiden och är starkt knuten till den nederländska ekonomin. Centralbanken för Curaçao och Sint Maarten (CBCS) ansvarar för utgivningen och regleringen av gulden.

Valutakonvertering och Historiska Data

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive PYG och ANG. Följ dessa enkla steg för att utföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt.

För att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet PYG/ANG. Detta gör det möjligt för dig att analysera tidigare trender och mönster i valutakursen.

Sammanfattning

Oavsett om du är en investerare, företagare eller bara nyfiken på valutamarknaden, erbjuder vår valutakonverterare en bekväm och pålitlig tjänst för att konvertera mellan olika valutor. Utforska de historiska data och gör informerade beslut baserat på de senaste valutakurserna.

10.77 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.69 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0003 SEK
13.89 SEK +0.03 SEK
12.08 SEK +0.02 SEK