Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPTTD
2023-07-22 - 2024-07-22 0.000.00%

Valutakonvertering: PHP till TTD

Valutakonvertering är en viktig process för både privatpersoner och företag som behöver växla pengar mellan olika valutor. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive valutaparet PHP (Filippinsk peso) och TTD (Trinidad och Tobago-dollar). Här nedan följer en kort beskrivning av de båda valutorna.

Filippinsk Peso (PHP)

Filippinsk peso, förkortat PHP, är den officiella valutan i Filippinerna. Valutan infördes 1852 och har sedan dess varit en central del av landets ekonomi. PHP är en av de mest använda valutorna i Sydostasien och används både i dagliga transaktioner och internationell handel. Centralbanken i Filippinerna, Bangko Sentral ng Pilipinas, ansvarar för utgivningen och regleringen av PHP.

Trinidad och Tobago-dollar (TTD)

Trinidad och Tobago-dollar, förkortat TTD, är den officiella valutan i Trinidad och Tobago. Den infördes 1964 och ersatte den tidigare västindiska dollarn. TTD används i hela landet och är en viktig valuta i Karibien. Centralbanken i Trinidad och Tobago, Central Bank of Trinidad and Tobago, ansvarar för utgivningen och regleringen av TTD.

Konvertera PHP till TTD

Med vår valutakonverterare kan du enkelt växla mellan PHP och TTD. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj PHP som ursprungsvaluta.
  3. Välj TTD som målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

För att hjälpa dig att fatta informerade beslut erbjuder vi även ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet PHP/TTD. Detta ger dig en översikt över hur växelkursen har förändrats över tid.

Utforska Andra Valutapar

Förutom PHP och TTD kan du även konvertera mellan en mängd andra valutor på vår sida. Oavsett om du behöver växla USD till EUR, JPY till GBP eller någon annan kombination, är vår valutakonverterare ett pålitligt verktyg för dina behov.

Besök vår sida och börja konvertera valutor idag!

10.66 SEK -0.0030 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.60 SEK -0.0108 SEK
0.98 SEK -0.0024 SEK
13.77 SEK +0.01 SEK
12.00 SEK +0.01 SEK