Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPSEK
2023-07-22 - 2024-07-22 0.000.00%

Valutakonvertering mellan PHP och SEK

Valutamarknaden är en dynamisk och viktig del av den globala ekonomin. Två av de valutor som ofta konverteras är den filippinska peson (PHP) och den svenska kronan (SEK). På denna sida kan du enkelt konvertera mellan dessa två valutor och många andra.

Filippinsk Peso (PHP)

Den filippinska peson är den officiella valutan i Filippinerna och förkortas som PHP. Den utfärdas av Bangko Sentral ng Pilipinas, landets centralbank. Peson är en viktig valuta i Sydostasien och används flitigt i både inhemsk handel och internationella transaktioner.

Svensk Krona (SEK)

Den svenska kronan är Sveriges officiella valuta och förkortas som SEK. Den utfärdas av Sveriges Riksbank, landets centralbank. Kronan är en stabil och stark valuta som används i en rad internationella affärer och investeringar.

Hur man konverterar mellan PHP och SEK

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan PHP och SEK genom att följa dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (PHP eller SEK).
  3. Välj målvaluta (SEK eller PHP).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas omedelbart.

Historiska Valutakurser

Tillsammans med konverteringen får du även tillgång till ett diagram som visar historiska valutakurser för valutaparet PHP/SEK. Detta kan vara särskilt användbart för att förstå trender och göra informerade beslut.

Konvertering mellan olika valutor

Förutom PHP och SEK kan du även konvertera mellan ett stort antal andra valutor på samma sida. Detta gör det enkelt och smidigt att hantera dina internationella finansiella behov på ett och samma ställe.

Utforska vår valutakonverterare och dra nytta av de senaste valutakurserna för att göra välinformerade ekonomiska beslut.

10.66 SEK -0.0030 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.60 SEK -0.0108 SEK
0.98 SEK -0.0024 SEK
13.77 SEK +0.01 SEK
12.00 SEK +0.01 SEK