Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPOMR
2023-07-16 - 2024-07-16 0.000.00%

Valutaparet PHP/OMR: Filippinska Peso och Omansk Rial

Introduktion till Filippinska Peso (PHP)

Filippinska Peso (PHP) är den officiella valutan i Filippinerna. Den infördes 1852 och har sedan dess varit en central del av landets ekonomiska system. Peso är indelad i 100 centavos eller sentimos på filippinska. Centralbanken i Filippinerna, Bangko Sentral ng Pilipinas, ansvarar för utgivningen och regleringen av valutan. PHP används i alla ekonomiska transaktioner inom Filippinerna, från dagligvaruhandel till internationell handel.

Introduktion till Omansk Rial (OMR)

Omansk Rial (OMR) är den officiella valutan i Oman, en absolut monarki på den Arabiska halvön. Rial infördes 1970 och är indelad i 1000 baisa. Centralbanken i Oman, Central Bank of Oman, ansvarar för utgivningen och regleringen av valutan. OMR används i alla ekonomiska transaktioner inom Oman, och valutan är känd för sin höga växelkurs jämfört med många andra valutor.

Konvertering mellan PHP och OMR

För att konvertera mellan Filippinska Peso (PHP) och Omansk Rial (OMR) kan du använda vår valutaväxlare på denna sida. Vår valutaväxlare är enkel och snabb att använda:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (PHP eller OMR).
  3. Välj målvaluta (OMR eller PHP).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Tillsammans med konverteringen presenteras även ett diagram med historiska siffror för valutaparet PHP/OMR. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har utvecklats över tid.

Fler Valutapar

Förutom PHP/OMR kan du också konvertera mellan andra valutor på samma sida. Välj bara de valutor du är intresserad av och följ samma enkla steg för att få den aktuella växelkursen.

Slutsats

Oavsett om du behöver konvertera mellan Filippinska Peso och Omansk Rial eller andra valutor, erbjuder vår valutaväxlare en snabb och enkel lösning. Utforska våra verktyg och diagram för att få den mest aktuella informationen om växelkurser.

10.61 SEK +0.01 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.56 SEK +0.00 SEK
0.98 SEK -0.0008 SEK
13.76 SEK +0.00 SEK
11.85 SEK +0.01 SEK