Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPNIO
2023-07-16 - 2024-07-16 0.000.00%

Valutakurser: PHP och NIO

Valutakurser är en viktig del av den globala ekonomin och påverkar allt från internationell handel till personlig resande. I denna artikel kommer vi att titta närmare på valutaparet PHP och NIO.

Filippinska Peso (PHP)

Filippinska Peso (PHP) är den officiella valutan i Filippinerna. Den infördes 1852 och har sedan dess varit en central del av landets ekonomi. PHP används i alla typer av transaktioner i Filippinerna, från dagligvaruhandel till större affärstransaktioner. Valutan är uppdelad i 100 centavos, och dess symbol är ₱.

Nicaraguansk Córdoba (NIO)

Nicaraguansk Córdoba (NIO) är den officiella valutan i Nicaragua. Den infördes 1912 och är uppkallad efter den spanska erövraren Francisco Hernández de Córdoba. NIO används i alla typer av ekonomiska aktiviteter i Nicaragua, och valutan är uppdelad i 100 centavos. Dess symbol är C$.

Konvertera PHP till NIO

För dem som behöver konvertera PHP till NIO, eller vice versa, erbjuder vår valutaväxlare en enkel och effektiv lösning. Följ dessa steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (PHP eller NIO).
  3. Välj målvaluta (NIO eller PHP).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får det aktuella växlingsvärdet omedelbart.

Förutom den omedelbara konverteringen, erbjuder vår tjänst även ett diagram med historiska siffror för valutaparet PHP och NIO. Detta gör det enkelt att följa förändringar över tid och fatta informerade beslut baserade på historiska data.

Konvertera mellan olika valutor

Vår valutaväxlare är inte begränsad till endast PHP och NIO. Du kan enkelt konvertera mellan en mängd olika valutor, vilket gör det till ett oumbärligt verktyg för både privatpersoner och företag som behöver hantera internationella transaktioner.

Besök vår sida för att dra nytta av vår effektiva och användarvänliga valutaväxlare. Oavsett om du behöver konvertera PHP till NIO eller någon annan valuta, har vi verktygen för att göra det enkelt och snabbt.

10.62 SEK +0.01 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK