Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPLRD
2023-06-26 - 2024-06-26 0.000.00%

Valutaparet PHP/LRD: Filippinska Peso och Liberianska Dollar

Valutaparet PHP/LRD består av Filippinska Peso (PHP) och Liberianska Dollar (LRD). Filippinska Peso är den officiella valutan i Filippinerna och är en viktig aktör i Sydostasien. Liberianska Dollar är den officiella valutan i Liberia, en västafrikansk nation med en rik historia och en växande ekonomi.

Filippinska Peso (PHP)

Filippinska Peso, ofta förkortad som PHP, är den officiella valutan i Filippinerna. Den har en lång historia och är en viktig del av landets ekonomi. PHP används i alla ekonomiska transaktioner inom landet och är en av de mest handlade valutorna i regionen. Filippinerna har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom jordbruk, industri och tjänster, vilket bidrar till valutans stabilitet.

Liberianska Dollar (LRD)

Liberianska Dollar, förkortad som LRD, är den officiella valutan i Liberia. Liberia är en västafrikansk nation som har genomgått betydande ekonomiska och politiska förändringar de senaste decennierna. LRD används i alla inhemska transaktioner och är en central del av landets ekonomiska system. Liberia har en ekonomi som är starkt beroende av export av naturresurser som järnmalm, gummi och timmer.

Konvertera Mellan PHP och LRD

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan Filippinska Peso och Liberianska Dollar. Följ stegen nedan för att genomföra en snabb och smidig valutakonvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (PHP eller LRD).
  3. Välj målvaluta (LRD eller PHP).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

Förutom PHP och LRD kan du även konvertera mellan många andra valutor. Vår valutakonverterare är designad för att ge dig exakta och aktuella växelkurser, vilket gör det enkelt att planera dina internationella transaktioner.

Historiska Valutakurser

För att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut, visar vi även ett diagram med historiska valutakurser för PHP och LRD. Detta ger dig en översikt över hur valutaparet har presterat över tid och kan vara till stor nytta för både investerare och resenärer.

Utnyttja vår valutakonverterare idag för att få de senaste växelkurserna och göra dina internationella transaktioner enklare och mer effektiva.

10.50 SEK -0.0056 SEK
1.51 SEK -0.0010 SEK
11.25 SEK -0.0082 SEK
0.99 SEK -0.0016 SEK
13.33 SEK -0.0066 SEK
11.74 SEK -0.0091 SEK