Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPGYD
2023-07-17 - 2024-07-17 0.000.00%

Valutaparet GYD/PHP: En Översikt

Valutaparet GYD/PHP representerar växelkursen mellan Guyanas dollar (GYD) och Filippinernas peso (PHP). Att förstå valutakurser är avgörande för internationell handel och investeringar. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan dessa två valutor och många andra, vilket gör det smidigt att hålla sig uppdaterad med aktuella växelkurser.

Guyanas Dollar (GYD)

Guyanas dollar är den officiella valutan i Guyana, ett land beläget på den nordöstra kusten av Sydamerika. Valutakoden för Guyanas dollar är GYD. Landets ekonomi är starkt beroende av naturresurser som bauxit, guld och timmer. Guyanas centralbank, Bank of Guyana, ansvarar för utgivningen av valutan och övervakningen av penningpolitiken.

Filippinernas Peso (PHP)

Filippinernas peso är den officiella valutan i Filippinerna, en östat i Sydostasien. Valutakoden för Filippinernas peso är PHP. Filippinernas ekonomi är diversifierad och inkluderar jordbruk, tillverkning och tjänstesektorer. Centralbanken, Bangko Sentral ng Pilipinas, är ansvarig för utgivningen av peson och regleringen av landets penningpolitik.

Hur Man Konverterar Mellan GYD och PHP

Att konvertera mellan GYD och PHP på vår sida är enkelt och snabbt. Följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvalutan (GYD eller PHP).
  3. Välj målvalutan (PHP eller GYD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

Utöver GYD och PHP kan du även konvertera mellan andra valutor, vilket gör vår tjänst mångsidig och användarvänlig. Ett diagram med historiska siffror för valutaparet GYD/PHP presenteras också tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre insikt i valutornas tidigare prestationer.

Sammanfattning

Valutaparet GYD/PHP är en viktig indikator för ekonomisk aktivitet mellan Guyana och Filippinerna. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt växla mellan dessa två valutor samt många andra. Håll dig uppdaterad med aktuella växelkurser och historiska data för att fatta välgrundade beslut.

10.52 SEK -0.0691 SEK
1.54 SEK -0.0054 SEK
11.50 SEK -0.0390 SEK
0.98 SEK -0.0028 SEK
13.71 SEK -0.0277 SEK
11.87 SEK +0.02 SEK