Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPCAD
2023-06-16 - 2024-06-16 0.000.00%

Valutaparet CAD/PHP: En Översikt

Valutaparet CAD/PHP representerar växelkursen mellan den kanadensiska dollarn (CAD) och den filippinska peson (PHP). Båda dessa valutor har unika egenskaper och används i olika ekonomiska kontexter. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan CAD och PHP samt andra valutor med hjälp av vår valutakonverterare.

Kanadensisk Dollar (CAD)

Den kanadensiska dollarn, ofta betecknad som CAD eller med symbolen $, är Kanadas officiella valuta. Den är en av de mest handlade valutorna i världen och används i internationell handel, särskilt i råvarumarknader. CAD är känd för sin stabilitet och påverkas starkt av råvarupriser som olja och naturgas, vilka är viktiga exportvaror för Kanada.

Filippinsk Peso (PHP)

Den filippinska peson, betecknad som PHP eller med symbolen ₱, är Filippinernas officiella valuta. PHP är en viktig valuta i Sydostasien och används i en snabbt växande ekonomi. Filippinernas ekonomi har sett betydande tillväxt de senaste åren, och peson påverkas av faktorer som remitteringar från utlandet, export och politiska stabilitet.

Konvertera Mellan CAD och PHP

Med vår valutakonverterare kan du enkelt konvertera belopp mellan CAD och PHP samt andra valutor. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. CAD).
  3. Välj målvaluta (t.ex. PHP).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får den aktuella växelkursen.

Ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet CAD/PHP visas också för att ge dig en bättre förståelse för hur kursen har förändrats över tid.

Avslutande Tankar

Att förstå växelkursen mellan CAD och PHP kan vara avgörande för företag och individer som är involverade i internationell handel eller resor. Använd vår valutakonverterare för att få de senaste kurserna och fatta informerade beslut.

10.63 SEK 0 SEK
1.53 SEK 0 SEK
11.40 SEK 0 SEK
1.00 SEK 0 SEK
13.46 SEK -0.0133 SEK
11.92 SEK -0.0118 SEK