Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PHPAMD
2023-07-15 - 2024-07-15 0.000.00%

Valutaparet PHP/AMD: Filippinska Peso och Armeniska Dram

Valutaparet PHP/AMD representerar växelkursen mellan Filippinska Peso (PHP) och Armeniska Dram (AMD). Båda valutor har unika egenskaper och används i sina respektive länder för dagliga transaktioner och internationell handel.

Filippinska Peso (PHP)

Filippinska Peso, förkortat PHP, är den officiella valutan i Filippinerna. Den utfärdas av Bangko Sentral ng Pilipinas (Centralbanken i Filippinerna). Peso-symbolen är ₱ och valutan har en lång historia som sträcker sig tillbaka till spanska kolonialtiden. PHP används i alla typer av ekonomiska transaktioner inom Filippinerna, från små detaljhandelstransaktioner till större affärsuppgörelser.

Armeniska Dram (AMD)

Armeniska Dram, förkortat AMD, är den officiella valutan i Armenien. Den utfärdas av Centralbanken i Armenien. Dramen symboliseras av ֏ och infördes 1993 efter att Armenien blev självständigt från Sovjetunionen. AMD används i alla ekonomiska aktiviteter i Armenien och är en viktig del av landets finanssystem.

Konvertera Mellan PHP och AMD

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan Filippinska Peso (PHP) och Armeniska Dram (AMD). Vår valutakonverterare är enkel att använda och ger dig aktuella växelkurser i realtid.

Såhär Fungerar Valutakonverteraren

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att konvertera mellan PHP och AMD, kan du även konvertera mellan andra valutor. Ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet PHP/AMD presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för valutornas tidigare prestanda.

10.61 SEK +0.07 SEK
1.55 SEK +0.01 SEK
11.56 SEK +0.05 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.75 SEK +0.10 SEK
11.84 SEK +0.06 SEK