Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PGKKES
2023-06-14 - 2024-06-14 +0.013.42%

Valutaparet KES/PGK: En Översikt

Valutaparet KES/PGK representerar Kenyanska Shilling (KES) och Papua Nya Guineas Kina (PGK). För att förstå detta valutapar bättre, är det viktigt att känna till de grundläggande egenskaperna hos varje valuta.

Kenyanska Shilling (KES)

Kenyanska Shilling är den officiella valutan i Kenya och förkortas som KES. Den infördes 1966 och ersatte den östafrikanska shillingen. Centralbanken i Kenya, Central Bank of Kenya, är ansvarig för att utfärda och reglera valutan. KES används i alla dagliga transaktioner i Kenya och är en viktig del av landets ekonomi.

Papua Nya Guineas Kina (PGK)

Papua Nya Guineas Kina, ofta förkortad som PGK, är den officiella valutan i Papua Nya Guinea. Den infördes 1975 och ersatte den australiska dollarn. Bank of Papua New Guinea är ansvarig för utfärdandet och regleringen av PGK. Valutan används i alla ekonomiska aktiviteter i landet och spelar en central roll i dess finansiella system.

Konvertera Mellan KES och PGK

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan KES och PGK samt andra valutor. Följ dessa enkla steg för att utföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. KES).
  3. Välj målvaluta (t.ex. PGK).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet direkt.

Förutom den omedelbara konverteringen, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet KES/PGK. Detta ger dig en bättre förståelse för valutornas tidigare prestanda och hjälper dig att fatta informerade beslut.

Sammanfattning

Oavsett om du behöver konvertera mellan KES och PGK eller andra valutor, erbjuder vår hemsida en enkel och effektiv lösning. Utforska våra verktyg och diagram för att få en djupare insikt i valutakurser och deras historiska utveckling.

10.48 SEK +0.01 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.26 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.37 SEK +0.01 SEK
11.72 SEK +0.01 SEK