Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - PABANG
2023-07-23 - 2024-07-23 0.00-2.54%

Valutakurser och Valutaparet PAB/ANG

Valutakurser är en väsentlig del av den globala ekonomin och påverkar både internationell handel och investeringar. I denna artikel fokuserar vi på valutaparet PAB/ANG, som består av Panamansk balboa (PAB) och Nederländska Antillernas gulden (ANG).

Panamansk Balboa (PAB)

Panamansk balboa (PAB) är den officiella valutan i Panama. Balboa har varit i bruk sedan 1904 och är uppkallad efter den spanske upptäcktsresanden Vasco Núñez de Balboa. Valutan är peggad till USA-dollarn (USD) med en fast växelkurs på 1:1, vilket innebär att en balboa alltid är lika mycket värd som en amerikansk dollar. Detta har bidragit till finansiell stabilitet i Panama.

Nederländska Antillernas Gulden (ANG)

Nederländska Antillernas gulden (ANG) är den officiella valutan i Curaçao och Sint Maarten. Guldens historia sträcker sig tillbaka till den tid då Nederländska Antillerna var en koloni. Valutan har en fast växelkurs mot den amerikanska dollarn (USD), där 1 USD motsvarar cirka 1,79 ANG. Detta har hjälpt till att upprätthålla ekonomisk stabilitet i regionen.

Konvertera Mellan Valutorna

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan PAB och ANG, samt många andra valutor. Så här gör du:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet PAB/ANG presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en tydlig bild av hur valutakurserna har förändrats över tid.

Sammanfattning

Valutaparet PAB/ANG erbjuder en intressant dynamik mellan två valutor som båda är peggade till den amerikanska dollarn. Genom vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt konvertera mellan dessa och andra valutor, samt få en inblick i deras historiska utveckling.

10.72 SEK -0.0046 SEK
1.56 SEK +0.00 SEK
11.67 SEK -0.0004 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.86 SEK -0.0026 SEK
12.06 SEK +0.00 SEK