Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - NADGNF
2023-07-23 - 2024-07-23 -0.11-5.87%

Valutakurser och Valutaparet NAD/GNF

Introduktion till Valutaparet NAD/GNF

Valutaparet NAD/GNF representerar växelkursen mellan den namibiska dollarn (NAD) och den guineanska francen (GNF). För investerare, företag och resenärer är det viktigt att förstå hur dessa två valutor förhåller sig till varandra. På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan NAD och GNF samt en mängd andra valutapar.

Den Namibiska Dollarn (NAD)

Den namibiska dollarn (NAD) infördes 1993 och är den officiella valutan i Namibia. Den är uppdelad i 100 cent och är ofta kopplad till den sydafrikanska rand (ZAR), vilket innebär att dess värde kan påverkas av ekonomiska förhållanden i Sydafrika.

Den Guineanska Francen (GNF)

Den guineanska francen (GNF) är den officiella valutan i Guinea och har funnits i sin nuvarande form sedan 1985. Den är uppdelad i 100 centimes, även om centimes inte längre används i praktiken på grund av inflation. GNF är en volatilt valuta och påverkas starkt av landets ekonomiska och politiska situation.

Så Konverterar du Mellan NAD och GNF

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan NAD och GNF samt andra valutor. Följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (NAD eller GNF).
  3. Välj målvaluta (NAD eller GNF).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en tydlig bild av hur växelkursen har förändrats över tid.

Sammanfattning

Oavsett om du är en investerare, företagare eller resenär, är det viktigt att hålla sig uppdaterad om växelkursen mellan NAD och GNF. Använd vår valutakonverterare för att enkelt och snabbt få den information du behöver. Vår tjänst gör det möjligt att konvertera mellan olika valutor på ett smidigt och effektivt sätt.

10.77 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.69 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0003 SEK
13.89 SEK +0.03 SEK
12.08 SEK +0.02 SEK