Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MZNGBP
2023-07-25 - 2024-07-25 -0.18-2.96%

Valutaparet MZN/GBP: En Översikt

Valutaparet MZN/GBP representerar växelkursen mellan den moçambikiska meticalen (MZN) och brittiska pundet (GBP). Att förstå valutakurser och deras fluktuationer är avgörande för både investerare och resenärer. På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive MZN och GBP, med hjälp av vår valutakonverterare.

Moçambikisk Metical (MZN)

Moçambikisk metical är den officiella valutan i Moçambique. Den infördes 1980 och ersatte den tidigare Moçambiquan escudo. Meticalen är uppdelad i 100 centavos. Moçambiques ekonomi är starkt beroende av jordbruk, och meticalens värde kan påverkas av förändringar i råvarupriser och politiska stabilitet i regionen.

Brittiska Pundet (GBP)

Brittiska pundet, även känt som pound sterling, är den officiella valutan i Storbritannien. Det är en av världens äldsta och mest handlade valutor. Pundet är uppdelat i 100 pence och har en stark ställning på den globala marknaden. Storbritanniens ekonomi är diversifierad med starka sektorer inom finans, tjänster och industri, vilket bidrar till pundets stabilitet.

Konvertera MZN till GBP

Vår valutakonverterare gör det enkelt att konvertera mellan MZN och GBP. Följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (MZN).
  3. Välj målvaluta (GBP).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

Historiska Valutakurser

För att hjälpa dig att fatta informerade beslut visar vår hemsida även ett diagram med historiska valutakurser för MZN/GBP. Detta kan ge dig en bättre förståelse för hur växelkursen har förändrats över tid och vilka faktorer som kan påverka den framöver.

Utforska Andra Valutapar

Förutom MZN/GBP kan du även konvertera mellan många andra valutor på vår hemsida. Oavsett om du planerar en resa, handlar internationellt eller investerar, erbjuder vår valutakonverterare en pålitlig och enkel lösning för dina behov.

10.81 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.71 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.91 SEK -0.0012 SEK
12.27 SEK +0.08 SEK