Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MYRUSD
2023-06-25 - 2024-06-25 0.000.00%

Utforska Valutaparet USD/MYR

Valutaparet USD/MYR representerar växelkursen mellan den amerikanska dollarn (USD) och den malaysiska ringgit (MYR). För investerare, resenärer och företag är det viktigt att förstå hur dessa två valutor förhåller sig till varandra. På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive USD och MYR, för att få den senaste växelkursen.

Amerikanska Dollarn (USD)

Den amerikanska dollarn, ofta förkortad som USD, är världens mest använda reservvaluta och den dominerande valutan i internationella transaktioner. Den utfärdas av den amerikanska centralbanken, Federal Reserve, och används som officiell valuta i USA och flera andra länder. USD är känd för sin stabilitet och anses vara en säker tillflyktsort i tider av ekonomisk osäkerhet.

Malaysiska Ringgit (MYR)

Den malaysiska ringgit, förkortad som MYR, är den officiella valutan i Malaysia och utfärdas av Bank Negara Malaysia. Ringgit har genomgått flera förändringar i sin historia, men har stabiliserats under de senaste åren. Malaysia är en av de snabbast växande ekonomierna i Sydostasien, vilket gör MYR till en intressant valuta för investerare som vill exponera sig mot denna dynamiska region.

Så här använder du vår valutakonverterare

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. USD).
  3. Välj målvaluta (t.ex. MYR).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att konvertera USD till MYR och vice versa, kan du även konvertera mellan andra valutor på samma sida. Detta gör det enkelt att få en överblick över aktuella växelkurser och planera dina finansiella transaktioner därefter.

Historiska Växelkurser

Tillsammans med konverteringen presenteras ett diagram med historiska siffror för valutaparet USD/MYR. Detta ger dig en möjlighet att analysera trender och fatta välgrundade beslut baserat på tidigare data.

Oavsett om du är en investerare, resenär eller företagare, erbjuder vår valutakonverterare en enkel och effektiv lösning för att hålla dig uppdaterad med de senaste växelkurserna.

10.50 SEK +0.03 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.25 SEK +0.01 SEK
0.99 SEK -0.0044 SEK
13.33 SEK +0.04 SEK
11.74 SEK +0.01 SEK