Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MYRKZT
2023-07-23 - 2024-07-23 0.000.00%

Valutaparet KZTMYR: En Översikt

Valutaparet KZTMYR representerar växelkursen mellan Kazakstans tenge (KZT) och Malaysias ringgit (MYR). Detta valutapar är av intresse för både investerare och företag som har affärsrelationer mellan Kazakstan och Malaysia. Här nedan finner du en kortfattad beskrivning av de båda valutorna.

Kazakstans Tenge (KZT)

Kazakstans tenge är den officiella valutan i Kazakstan och förkortas som KZT. Valutan infördes 1993 efter upplösningen av Sovjetunionen och ersatte den tidigare sovjetiska rubeln. Centralbanken i Kazakstan, National Bank of Kazakhstan, ansvarar för utgivningen och stabiliteten av tenge. Tenge har genomgått flera devalveringar under åren, vilket gör att växelkursen kan vara volatil.

Malaysias Ringgit (MYR)

Malaysias ringgit, förkortad som MYR, är den officiella valutan i Malaysia. Ringgit infördes 1967 och ersatte den tidigare malaysiska dollarn. Bank Negara Malaysia, landets centralbank, ansvarar för utgivningen och regleringen av ringgit. Valutan har varit relativt stabil, men påverkas av globala marknadsförhållanden och landets ekonomiska situation.

Konvertera Mellan Valutor

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive KZT och MYR. Följ dessa enkla steg för att utföra en valutakonvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Du får även tillgång till ett diagram som visar historiska siffror för valutaparet KZTMYR, vilket kan hjälpa dig att förstå tidigare trender och förutsäga framtida rörelser.

Historiska Data och Analyser

För den som är intresserad av att analysera valutaparet KZTMYR djupare, erbjuder vi även historiska data och analyser. Dessa verktyg kan vara särskilt värdefulla för investerare som vill fatta välgrundade beslut baserade på tidigare trender.

Besök vår hemsida för att utforska våra valutakonverteringstjänster och få tillgång till detaljerade analyser och historiska data för valutaparet KZTMYR.

10.76 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0024 SEK
13.90 SEK +0.04 SEK
12.07 SEK +0.02 SEK