Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MYREGP
2023-06-25 - 2024-06-25 0.000.00%

Valutaparet EGPMYR: En Översikt

Valutaparet EGPMYR representerar växelkursen mellan Egyptiska Pund (EGP) och Malaysiska Ringgit (MYR). Detta valutapar är av intresse för investerare, företag och resenärer som har ekonomiska intressen i Egypten och Malaysia. Här får du en kortfattad översikt av de två valutorna.

Egyptiska Pund (EGP)

Egyptiska Pund är den officiella valutan i Egypten, och dess symbol är £ eller ج.م. Valutakoden är EGP. Egyptens ekonomi är diversifierad med starka sektorer inom turism, jordbruk, och industri. Växelkursen för EGP påverkas av faktorer som politisk stabilitet, inflationsnivåer och internationell handel.

Malaysiska Ringgit (MYR)

Malaysiska Ringgit är den officiella valutan i Malaysia, och dess symbol är RM. Valutakoden är MYR. Malaysias ekonomi är känd för sin starka tillverkningsindustri, export av elektronik och olja samt en växande tjänstesektor. Växelkursen för MYR påverkas av landets ekonomiska tillväxt, råvarupriser och handelsbalans.

Konvertera Mellan Flera Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive EGP och MYR. Följ dessa steg för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att konvertera mellan EGP och MYR, kan du även konvertera mellan andra valutor. Ett diagram med historiska växelkurser för valutaparet kommer också att visas tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse av valutaparets utveckling över tid.

Sammanfattning

Valutaparet EGPMYR är viktigt för de som har ekonomiska intressen i Egypten och Malaysia. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt konvertera mellan olika valutor och få en översikt av historiska växelkurser.

10.50 SEK +0.03 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.25 SEK +0.01 SEK
0.99 SEK -0.0044 SEK
13.33 SEK +0.04 SEK
11.74 SEK +0.01 SEK