Valutakurser

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MURZMW
2023-06-13 - 2024-06-13 +0.235.30%

Valutakonvertering: Zambisk Kwacha (ZMW) och Mauritisk Rupie (MUR)

Välkommen till vår valutakonverterare där du enkelt kan konvertera mellan olika valutor, inklusive Zambisk Kwacha (ZMW) och Mauritisk Rupie (MUR). Nedan följer en kortfattad beskrivning av dessa två valutor.

Zambisk Kwacha (ZMW)

Zambisk Kwacha är den officiella valutan i Zambia, ett land beläget i södra Afrika. Valutakoden för Zambisk Kwacha är ZMW. Valutan infördes 1968 och ersatte den tidigare Zambiska pundet. Zambia är känt för sina rika naturresurser, inklusive koppar, vilket har en betydande inverkan på landets ekonomi och valutakurs.

Mauritisk Rupie (MUR)

Mauritisk Rupie är den officiella valutan i Mauritius, en ö-nation belägen i Indiska oceanen. Valutakoden för Mauritisk Rupie är MUR. Valutan infördes 1877 och har en lång historia kopplad till landets koloniala förflutna. Mauritius har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom turism, textilier och finansiella tjänster, vilket påverkar valutans stabilitet och värde.

Konvertera Mellan ZMW och MUR

Med vår valutakonverterare kan du snabbt och enkelt konvertera mellan Zambisk Kwacha och Mauritisk Rupie. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj Zambisk Kwacha (ZMW) som ursprungsvaluta.
  3. Välj Mauritisk Rupie (MUR) som målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas direkt.

Förutom ZMW och MUR kan du även konvertera mellan många andra valutor på samma sida.

Historiska Valutakurser

För att ge dig en bättre förståelse för valutaparets utveckling över tid, presenteras ett diagram med historiska siffror för ZMW/MUR tillsammans med konverteringen. Detta kan vara särskilt användbart för att analysera trender och fatta informerade beslut.

Utforska vår valutakonverterare idag och dra nytta av de senaste valutakurserna för Zambisk Kwacha och Mauritisk Rupie!

10.39 SEK +0.00 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.23 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.29 SEK -0.0010 SEK
11.62 SEK +0.00 SEK