Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MURXAF
2023-06-14 - 2024-06-14 +0.194.37%

Utforska Valutaparet MUR/XAF

Valutaparet MUR/XAF representerar växelkursen mellan den mauritiska rupien (MUR) och den centralafrikanska CFA-francen (XAF). Dessa två valutor används i olika regioner och har unika egenskaper som påverkar deras växelkurser.

Mauritisk Rupie (MUR)

Den mauritiska rupien är den officiella valutan i Mauritius, en östat i Indiska oceanen. MUR är känd för sin stabilitet och används i stor utsträckning i landets ekonomi, som är diversifierad med sektorer som turism, finans och textilindustri. Centralbanken i Mauritius, Bank of Mauritius, ansvarar för att övervaka och reglera valutan.

Centralafrikansk CFA-franc (XAF)

Den centralafrikanska CFA-francen används i flera centralafrikanska länder som är medlemmar i CEMAC (Central African Economic and Monetary Community). Dessa länder inkluderar Kamerun, Centralafrikanska republiken, Tchad, Kongo-Brazzaville, Ekvatorialguinea och Gabon. XAF är knuten till euron, vilket bidrar till dess stabilitet. Valutan administreras av Bank of Central African States (BEAC).

Konvertera Valutor Enkelt

För att underlätta dina valutakonverteringar erbjuder vår hemsida en användarvänlig valutakonverterare. Följ dessa enkla steg för att konvertera mellan olika valutor:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och presenteras tillsammans med ett diagram som visar historiska siffror för valutaparet.

Historiska Data och Trender

Förutom att erbjuda omedelbara konverteringar, visar vår tjänst även historiska data och trender för valutaparet MUR/XAF. Detta ger dig en djupare förståelse för hur växelkurserna har förändrats över tid, vilket kan vara användbart för ekonomisk planering och analys.

Utforska vår valutakonverterare idag och få de senaste växelkurserna för MUR/XAF samt många andra valutapar.

10.52 SEK +0.05 SEK
1.51 SEK +0.00 SEK
11.26 SEK +0.02 SEK
0.99 SEK +0.00 SEK
13.34 SEK -0.0157 SEK
11.81 SEK +0.10 SEK