Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MURKES
2023-07-23 - 2024-07-23 +0.092.06%

Valutaparet KES/MUR

Valutaparet KES/MUR representerar växelkursen mellan Kenyanska Shilling (KES) och Mauritiska Rupee (MUR). Dessa två valutor används främst i sina respektive länder, Kenya och Mauritius, och är viktiga för handel och investeringar mellan dessa nationer.

Kenyanska Shilling (KES)

Kenyanska Shilling (KES) är den officiella valutan i Kenya och utfärdas av Central Bank of Kenya. KES är en betydande valuta i Östafrika och används flitigt inom landets gränser för både inhemska och internationella transaktioner. Valutans värde kan påverkas av olika faktorer såsom politisk stabilitet, ekonomisk tillväxt och internationell handel.

Faktorer som påverkar KES

 • Politisk stabilitet
 • Ekonomisk tillväxt
 • Internationell handel
 • Inflation

Mauritiska Rupee (MUR)

Mauritiska Rupee (MUR) är den officiella valutan i Mauritius och utfärdas av Bank of Mauritius. MUR används inom Mauritius för alla typer av transaktioner, från vardagliga köp till större affärsavtal. Valutans värde kan påverkas av faktorer som turism, ekonomisk tillväxt och internationell handel.

Faktorer som påverkar MUR

 • Turism
 • Ekonomisk tillväxt
 • Internationell handel
 • Inflation

Konvertera Mellan KES och MUR

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan KES och MUR samt andra valutor. Följ dessa enkla steg för att göra en konvertering:

 1. Ange det belopp du vill konvertera.
 2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. KES).
 3. Välj målvaluta (t.ex. MUR).
 4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas omedelbart.

För att hjälpa dig bättre förstå valutaparets rörelser, presenteras även ett diagram med historiska siffror för KES/MUR tillsammans med konverteringen. Detta gör det enkelt att följa trender och fatta informerade beslut.

Oavsett om du planerar en resa, gör affärer eller bara är nyfiken på valutakurser, är denna konverterare ett oumbärligt verktyg för att hålla dig uppdaterad med de senaste växelkurserna.

10.72 SEK -0.0010 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.87 SEK +0.00 SEK
12.06 SEK +0.01 SEK