Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - MKDKGS
2023-07-25 - 2024-07-25 -0.17-3.20%

Utforska Valutaparet MKD/KGS

Valutaparet MKD/KGS representerar växelkursen mellan den Makedonska denaren (MKD) och den Kirgiziska som (KGS). Att förstå dessa två valutor och deras dynamik kan vara avgörande för affärsresenärer, investerare och ekonomiska analytiker.

Makedonska denaren (MKD)

Den Makedonska denaren infördes som valuta i Nordmakedonien år 1993, efter självständigheten från det forna Jugoslavien. Denaren är uppdelad i 100 deni och förvaltas av Nordmakedoniens centralbank. Valutans symbol är ден och dess ISO-kod är MKD. Denaren har varit relativt stabil genom åren, vilket gör den till en pålitlig valuta för både invånare och internationella handlare.

Kirgiziska som (KGS)

Den Kirgiziska som är den officiella valutan i Kirgizistan och infördes 1993, efter landets självständighet från Sovjetunionen. Som är uppdelad i 100 tyiyn och förvaltas av Kirgizistans centralbank. Valutans symbol är с och dess ISO-kod är KGS. Den Kirgiziska som har upplevt betydande volatilitet på grund av ekonomiska och politiska faktorer, men den förblir en viktig valuta i Centralasien.

Konvertera Mellan MKD och KGS

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive MKD och KGS. Följ dessa steg för att använda vår valutakonverterare:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. MKD).
  3. Välj målvaluta (t.ex. KGS).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

För att underlätta din analys erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet MKD/KGS. Detta hjälper dig att förstå trender och mönster i växelkursen över tid.

Utforska Fler Valutor

Vår valutakonverterare är inte begränsad till MKD och KGS. Du kan konvertera mellan en mängd olika valutor för att passa dina behov. Oavsett om du planerar en resa, gör internationella affärer eller bara är nyfiken på valutakurser, är vår konverterare ett oumbärligt verktyg.

10.80 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.01 SEK
11.73 SEK +0.04 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.91 SEK -0.0012 SEK
12.27 SEK +0.09 SEK