Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - LYDGMD
2023-07-23 - 2024-07-23 -0.01-2.65%

Valutakurser och Valutaparet LYD/GMD

Valutamarknaden är en dynamisk och komplex värld där olika valutor handlas mot varandra. Ett av dessa valutapar är LYD/GMD, som representerar den libyska dinaren (LYD) och den gambiska dalasin (GMD). I denna artikel kommer vi att ge en översikt över dessa valutor och hur du enkelt kan konvertera mellan dem på vår sida.

Libysk Dinar (LYD)

Den libyska dinaren (LYD) är den officiella valutan i Libyen. Den infördes 1971 och ersatte det libyska pundet. Den libyska dinaren är uppdelad i 1000 dirham. Valutakoden för den libyska dinaren är LYD. Libyens ekonomi är starkt beroende av oljeexport, vilket kan påverka valutans värde på den globala marknaden.

Gambisk Dalasi (GMD)

Den gambiska dalasin (GMD) är den officiella valutan i Gambia. Den infördes 1971 och ersatte det gambiska pundet. En dalasi är uppdelad i 100 bututs. Valutakoden för den gambiska dalasin är GMD. Gambias ekonomi är diversifierad med jordbruk, turism och fiske som viktiga sektorer, vilket påverkar dalasins värde.

Konvertera Mellan LYD och GMD

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive LYD och GMD. Följ bara dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (LYD eller GMD).
  3. Välj målvaluta (GMD eller LYD).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får resultatet omedelbart.

Förutom att konvertera mellan LYD och GMD kan du även konvertera mellan andra valutor på samma sida. Ett diagram med historiska siffror för valutaparet LYD/GMD presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en bättre förståelse för valutornas tidigare prestanda.

Sammanfattning

Valutaparet LYD/GMD representerar två unika valutor från Libyen och Gambia. Med vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt växla mellan dessa och andra valutor. Utforska våra verktyg för att få den mest uppdaterade informationen och fatta välgrundade beslut i dina valutatransaktioner.

10.76 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0024 SEK
13.90 SEK +0.04 SEK
12.07 SEK +0.02 SEK