Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - LSLBWP
2023-07-16 - 2024-07-16 -0.09-5.21%

Valutaparet LSL/BWP: Lesothisk Loti och Botswansk Pula

Valutaparet LSL/BWP representerar växelkursen mellan Lesothos valuta, Lesothisk Loti (LSL), och Botswanas valuta, Botswansk Pula (BWP). Både Lesotho och Botswana är länder belägna i södra Afrika, och deras respektive valutor spelar en viktig roll i deras ekonomier.

Lesothisk Loti (LSL)

Lesothisk Loti är den officiella valutan i Lesotho och förkortas som LSL. En Loti delas upp i 100 lisente. Valutan infördes 1966 och är kopplad till den sydafrikanska randen (ZAR) i en fast växelkurs, vilket innebär att värdet av LSL är nära besläktat med ZAR. Lesotho är starkt beroende av Sydafrika för handel och ekonomiska relationer, vilket gör denna koppling fördelaktig för stabiliteten i Lotin.

Botswansk Pula (BWP)

Botswansk Pula är den officiella valutan i Botswana och förkortas som BWP. En Pula delas upp i 100 thebe. Valutan infördes 1976 och har en flytande växelkurs, vilket innebär att dess värde bestäms av marknadskrafter. Pulan är känd för sin stabilitet och har länge betraktats som en av de starkare valutorna i Afrika. Botswana har en stark ekonomi baserad på diamanthandel, turism och jordbruk.

Konvertera Mellan Olika Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive LSL och BWP. Följ dessa steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en tydlig översikt över hur växelkursen har förändrats över tid.

Sammanfattning

Valutaparet LSL/BWP ger en insikt i de ekonomiska relationerna mellan Lesotho och Botswana. Genom att använda vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt omvandla belopp mellan olika valutor, inklusive Lesothisk Loti och Botswansk Pula. Utforska växelkursens historiska utveckling och gör informerade beslut baserad på aktuell data.

10.62 SEK +0.02 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0014 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK