Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - LKRHTG
2023-07-25 - 2024-07-25 -2.40-7.87%

Utforska Valutaparet HTG/LKR

Valutaparet HTG/LKR representerar växelkursen mellan den haitiska gourden (HTG) och den lankesiska rupien (LKR). För dem som är intresserade av internationell handel, investering eller resor mellan Haiti och Sri Lanka, är det viktigt att förstå hur dessa valutor förhåller sig till varandra.

Haitisk Gourde (HTG)

Den haitiska gourden är den officiella valutan i Haiti. Introducerad 1813, har gourden en rik historia som speglar landets ekonomiska utveckling och utmaningar. Valutan betecknas med symbolen G och har en underenhet kallad centime. Haiti är känd för sina vackra stränder och rika kulturarv, vilket gör gourden till en intressant valuta för turister och investerare.

Lankesisk Rupie (LKR)

Den lankesiska rupien är den officiella valutan i Sri Lanka. Introducerad 1872, har LKR en lång historia och används flitigt i landets ekonomi. Valutan betecknas med symbolen Rs och har en underenhet kallad cent. Sri Lanka är känd för sin teproduktion, vackra landskap och historiska platser, vilket gör rupien till en viktig valuta för både turism och handel.

Konvertera Mellan HTG och LKR

På vår sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive HTG och LKR. Här är hur det fungerar:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet HTG/LKR presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en djupare insikt i hur dessa valutor har utvecklats över tid.

Använd Vår Valutakonverterare

Oavsett om du planerar en resa, gör affärer internationellt eller bara är nyfiken på valutakurser, är vår valutakonverterare ett ovärderligt verktyg. Prova det idag och se hur lätt det är att konvertera mellan HTG, LKR och många andra valutor.

10.81 SEK +0.02 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.71 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK +0.00 SEK
13.91 SEK -0.0012 SEK
12.27 SEK +0.08 SEK