Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KZTINR
2023-07-23 - 2024-07-23 +1.072.49%

Valutakurser och Valutaparet INR/KZT

Valutamarknaden är en dynamisk och komplex arena där valutakurser ständigt fluktuerar. Ett av de intressanta valutaparen är INR/KZT, som representerar den indiska rupien (INR) och den kazakiska tenge (KZT). Att förstå dessa valutor och deras växelkurser kan vara avgörande för företag, investerare och resenärer.

Indisk Rupie (INR)

Den indiska rupien är den officiella valutan i Indien och är en av Asiens mest använda valutor. Den styrs av Reserve Bank of India och är en viktig valuta i den globala handeln tack vare Indiens växande ekonomi. Valutakoden för den indiska rupien är INR, och symbolen är ₹.

Kazakisk Tenge (KZT)

Den kazakiska tenge är den officiella valutan i Kazakstan, ett land rikt på naturresurser som olja och gas. Tenge introducerades 1993 och hanteras av National Bank of Kazakhstan. Valutakoden för den kazakiska tenge är KZT, och symbolen är ₸.

Konvertera Mellan Valutor

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive INR och KZT. Följ dessa enkla steg för att göra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Förutom att konvertera valutor, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet INR/KZT. Detta ger dig en djupare insikt i hur växelkursen har förändrats över tid och kan hjälpa dig att fatta välgrundade beslut.

Sammanfattning

Att hålla koll på valutakurser är viktigt för alla som är involverade i internationella transaktioner. Med vår valutakonverterare kan du enkelt och snabbt konvertera mellan olika valutor och få en överblick över historiska växelkurser. Utforska valutaparet INR/KZT och andra valutor på vår hemsida för att göra dina finansiella beslut enklare och mer informerade.

10.77 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.69 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0003 SEK
13.89 SEK +0.03 SEK
12.08 SEK +0.02 SEK