Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KGSPYG
2023-07-22 - 2024-07-22 -0.60-7.06%

Valutakurser och Valutaparet PYG/KGS

Valutakurser är en viktig del av internationell handel och investeringar, och förståelsen för specifika valutapar kan hjälpa företag och individer att fatta informerade beslut. I denna artikel kommer vi att fokusera på valutaparet PYG/KGS, vilket representerar växelkursen mellan Paraguays guarani (PYG) och Kirgizistans som (KGS).

Paraguays Guarani (PYG)

Paraguays guarani (PYG) är den officiella valutan i Paraguay. Introducerad 1944, är den uppkallad efter landets ursprungsbefolkning, guaraníerna. Guaranin är uppdelad i 100 centimos, även om centimos-mynten sällan används på grund av inflation. Valutan hanteras av Central Bank of Paraguay och har en viktig roll i landets ekonomi, särskilt inom jordbrukssektorn.

Kirgisistans Som (KGS)

Kirgisistans som (KGS) är den officiella valutan i Kirgizistan sedan 1993, då den ersatte den sovjetiska rubeln. Valutan är uppdelad i 100 tyiyn. Central Bank of the Kyrgyz Republic ansvarar för att utfärda och reglera som. Valutan har genomgått flera förändringar och anpassningar sedan dess införande, och den spelar en kritisk roll i Kirgizistans ekonomi, särskilt inom export och handel.

Konvertera Mellan Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive PYG och KGS. Följ dessa enkla steg för att genomföra en valutakonvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta.
  3. Välj målvaluta.
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

För att ge dig en bättre förståelse för valutaparets utveckling över tid, presenteras även ett diagram med historiska siffror för PYG/KGS tillsammans med konverteringen.

Sammanfattning

Att förstå valutaparet PYG/KGS kan vara avgörande för att fatta välgrundade ekonomiska beslut. Oavsett om du är en investerare, företagare eller resenär, kan vår valutakonverterare hjälpa dig att snabbt och enkelt växla mellan olika valutor. Utforska våra verktyg och diagram för att få en djupare insikt i valutamarknaden.

10.66 SEK -0.0030 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.60 SEK -0.0108 SEK
0.98 SEK -0.0024 SEK
13.77 SEK +0.01 SEK
12.00 SEK +0.01 SEK