Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KGSMAD
2023-07-16 - 2024-07-16 -0.51-6.02%

Valutaparet KGSMAD: En Översikt

Introduktion till KGSMAD

Valutaparet KGSMAD representerar växelkursen mellan Kirgizistans som (KGS) och Marockos dirham (MAD). Detta valutapar är intressant för de som är involverade i handel eller investeringar mellan dessa två länder, samt för turister och expats som behöver växla pengar.

Kirgizistans som (KGS)

Kirgizistans som är den officiella valutan i Kirgizistan. Införd 1993, ersatte den den tidigare sovjetiska rubeln. Valutakoden för som är KGS och den är indelad i 100 tyiyn. Nationalbanken i Kirgizistan ansvarar för utgivningen av som och för att upprätthålla dess stabilitet.

Marockos dirham (MAD)

Marockos dirham är den officiella valutan i Marocko. Valutakoden för dirham är MAD och den är indelad i 100 centimes. Dirhamen infördes 1960 och är utgiven av Bank Al-Maghrib, Marockos centralbank. Dirhamen används både i Marocko och i de västsahariska områden som kontrolleras av Marocko.

Konvertera Mellan KGS och MAD

På vår hemsida kan du enkelt konvertera mellan Kirgizistans som och Marockos dirham med hjälp av vår valutakonverterare. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (KGS eller MAD).
  3. Välj målvaluta (MAD eller KGS).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

Förutom att erbjuda en snabb och enkel konvertering, visar vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet KGSMAD. Detta hjälper dig att förstå hur växelkursen har förändrats över tid och kan vara till nytta för framtida beslut.

Sammanfattning

Oavsett om du är en affärsman, turist eller expat, erbjuder vår hemsida en lättanvänd valutakonverterare för att snabbt och exakt konvertera mellan Kirgizistans som (KGS) och Marockos dirham (MAD). Ta del av våra historiska data för att få en djupare förståelse för valutaparets utveckling och fatta informerade beslut.

10.62 SEK +0.02 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0014 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK