Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KGSILS
2023-07-13 - 2024-07-13 -0.54-6.36%

Valutaparet KGS/ILS: Kirgizisk Som och Israelisk Shekel

Valutaparet KGS/ILS representerar växelkursen mellan Kirgizisk Som (KGS) och Israelisk Shekel (ILS). Att förstå detta valutapar kan vara avgörande för företag och individer som är involverade i internationell handel, investeringar eller resor mellan Kirgizistan och Israel.

Kirgizisk Som (KGS)

Kirgizisk Som är den officiella valutan i Kirgizistan och introducerades 1993 efter landets självständighet från Sovjetunionen. Valutakoden för Kirgizisk Som är KGS och valutan är uppdelad i 100 tyiyn. Kirgizisk Som används främst inom Kirgizistan och är en viktig symbol för landets ekonomiska suveränitet.

Israelisk Shekel (ILS)

Israelisk Shekel är den officiella valutan i Israel och dess valutakod är ILS. Den nuvarande versionen av Shekel, även känd som Ny Shekel, infördes 1985 för att ersätta den gamla Shekeln och stabilisera ekonomin. Israelisk Shekel är en stark och stabil valuta som används både inom Israel och i internationella affärer.

Konvertering mellan KGS och ILS

För att konvertera mellan Kirgizisk Som och Israelisk Shekel, kan du använda vår valutakonverterare som finns tillgänglig på denna sida. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (KGS eller ILS).
  3. Välj målvaluta (ILS eller KGS).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart det aktuella växelkursvärdet.

Förutom att få den aktuella växelkursen, erbjuder vi även ett diagram med historiska siffror för valutaparet KGS/ILS. Detta kan vara användbart för att analysera trender och göra informerade beslut.

Slutsats

Att förstå valutaparet KGS/ILS och använda vår valutakonverterare kan hjälpa dig att navigera i den globala ekonomin med större säkerhet. Oavsett om du är en affärsman, investerare eller turist, kan vår tjänst ge dig den nödvändiga informationen för att göra välinformerade beslut.

10.66 SEK +0.13 SEK
1.56 SEK +0.02 SEK
11.64 SEK +0.16 SEK
0.99 SEK +0.01 SEK
13.84 SEK +0.17 SEK
11.91 SEK +0.13 SEK