Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESTJS
2023-07-23 - 2024-07-23 -3.33-21.28%

Valutakurser och Valutaparet TJS/KES

Valutamarknaden är en global decentraliserad marknad för handel med valutor. Här analyserar vi valutaparet TJS/KES, som representerar växelkursen mellan Tadzjikistansk somoni (TJS) och Kenyansk shilling (KES). Båda dessa valutor är viktiga för sina respektive länders ekonomier och används flitigt i internationella affärer och handel.

Tadzjikistansk Somoni (TJS)

Tadzjikistansk somoni är den officiella valutan i Tadzjikistan. Den infördes år 2000 och ersatte den tidigare valutan, tadzjikisk rubel. Somoni är uppdelad i 100 dirams. Somoni är uppkallad efter Ismoil Somoni, en historisk figur som anses vara grundaren av den tadzjikiska nationen. Valutan används främst inom landet och dess värde är starkt kopplat till landets ekonomiska situation och internationella handelsrelationer.

Kenyansk Shilling (KES)

Kenyansk shilling är den officiella valutan i Kenya och används flitigt i hela Östafrika. Den infördes 1966, då den ersatte den östafrikanska shillingen. Shilling är uppdelad i 100 cent. Kenya har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom jordbruk, turism och tjänster, vilket gör shilling till en viktig valuta i regionen. Valutans värde påverkas av faktorer som politisk stabilitet, ekonomisk tillväxt och internationell handel.

Konvertera Mellan Valutor

På denna sida kan du enkelt konvertera mellan olika valutor, inklusive TJS och KES. Följ dessa steg för att genomföra en konvertering:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. TJS).
  3. Välj målvaluta (t.ex. KES).
  4. Konverteringen sker automatiskt och resultatet visas omedelbart.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet TJS/KES presenteras tillsammans med konverteringen, vilket ger dig en överblick över valutans utveckling över tid.

Fördelar med Valutakonverteraren

Vår valutakonverterare är ett kraftfullt verktyg som hjälper dig att snabbt och enkelt omvandla valutor. Oavsett om du planerar en resa, gör internationella affärer eller bara är nyfiken på valutakurser, kan du lita på vår tjänst för att få aktuella och historiska växelkurser.

10.76 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.00 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.89 SEK +0.02 SEK
12.07 SEK +0.02 SEK