Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESRSD
2023-07-16 - 2024-07-16 -3.49-22.32%

Utforska Valutaparet KES/RSD

Valutaparet KES/RSD representerar växelkursen mellan Kenyansk Shilling (KES) och Serbisk Dinar (RSD). Att förstå dynamiken mellan dessa två valutor kan vara avgörande för både investerare och resenärer. På vår sida kan du enkelt konvertera mellan KES och RSD samt andra valutor med hjälp av vår smidiga valutaväxlare.

Kenyansk Shilling (KES)

Kenyansk Shilling är den officiella valutan i Kenya och förkortas som KES. Den infördes 1966 och har sedan dess varit en stabil valuta i Östafrika. KES används flitigt i både inhemsk handel och internationella transaktioner. Kenya är känt för sin starka jordbrukssektor och turism, vilket bidrar till landets ekonomiska stabilitet.

Serbisk Dinar (RSD)

Serbisk Dinar är den officiella valutan i Serbien och förkortas som RSD. Dinar har en lång historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden. I modern tid återinfördes den som Serbiens valuta 2003. Serbien har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom jordbruk, energi och tillverkning, vilket påverkar värdet på RSD.

Så här fungerar vår valutakonverterare

För att göra en konvertering mellan KES och RSD, följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (KES eller RSD).
  3. Välj målvaluta (RSD eller KES).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du ser resultatet direkt.

För att underlätta din analys av valutaparet KES/RSD, presenteras även ett diagram med historiska siffror för valutaparet tillsammans med konverteringen. Detta ger dig en bättre förståelse för hur växelkursen har utvecklats över tid.

Konvertera mellan olika valutor

Vår valutaväxlare är inte begränsad till endast KES och RSD. Du kan enkelt konvertera mellan olika valutor som USD, EUR, GBP och många fler. Detta gör vår tjänst till ett ovärderligt verktyg för alla dina valutabehov.

10.62 SEK +0.01 SEK
1.55 SEK +0.00 SEK
11.57 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.76 SEK +0.01 SEK
11.86 SEK +0.02 SEK