Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESPKR
2023-07-23 - 2024-07-23 -3.33-21.28%

Valutakonvertering mellan KES och PKR

Att förstå valutakurser och hur de påverkar internationella transaktioner är avgörande för både företag och privatpersoner. I denna artikel kommer vi att fokusera på valutaparet KES (Kenya Shilling) och PKR (Pakistani Rupee). Båda dessa valutor spelar en viktig roll i sina respektive ekonomier och används flitigt i regional handel.

Kenya Shilling (KES)

Kenya Shilling, förkortat KES, är den officiella valutan i Kenya. Shillingen introducerades 1966 och har sedan dess varit en stabil valuta i Östafrika. Den används i alla typer av transaktioner inom landet, från dagliga inköp till internationell handel. Central Bank of Kenya är ansvarig för utgivningen och regleringen av valutan.

Pakistani Rupee (PKR)

Pakistani Rupee, förkortat PKR, är den officiella valutan i Pakistan. Rupeen infördes 1947 efter landets självständighet och har sedan dess varit den primära valutan för alla ekonomiska aktiviteter i Pakistan. State Bank of Pakistan är den institution som övervakar och reglerar utgivningen av PKR.

Valutakonvertering mellan KES och PKR

För att konvertera mellan KES och PKR, eller någon annan valuta, kan du enkelt använda vår valutakonverterare. Följ dessa steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (t.ex. KES).
  3. Välj målvaluta (t.ex. PKR).
  4. Konverteringen sker automatiskt och du får omedelbart resultatet.

För att hjälpa dig att fatta välgrundade beslut, visar vi även ett diagram med historiska valutakurser för det valda valutaparet. Detta ger dig en bättre förståelse för hur valutorna har presterat över tid.

Fördelar med att använda vår valutakonverterare

  • Snabb och enkel att använda.
  • Exakta och uppdaterade växelkurser.
  • Historiska data för bättre beslutsfattande.

Oavsett om du är en företagare som hanterar internationella transaktioner eller en resenär som behöver växla pengar, erbjuder vår valutakonverterare en pålitlig lösning för dina behov.

10.76 SEK +0.04 SEK
1.57 SEK +0.00 SEK
11.68 SEK +0.01 SEK
0.98 SEK -0.0016 SEK
13.89 SEK +0.03 SEK
12.07 SEK +0.02 SEK