Valutaväxlare

Växla summor mellan olika valutor
Valutakurs diagram - KESKMF
2023-07-22 - 2024-07-22 -3.36-21.47%

Valutaparet KES/KMF: En Översikt

Valutaparet KES/KMF representerar valutakursen mellan den kenyanska shillingen (KES) och Komorernas franc (KMF). Att förstå dessa valutor och deras växelkurser är viktigt för både investerare och resenärer som rör sig mellan Kenya och Komorerna.

Kenyansk Shilling (KES)

Den kenyanska shillingen är den officiella valutan i Kenya och förkortas som KES. Den infördes 1966 och har sedan dess varit en stabil valuta i Östafrika. Kenya är en av de största ekonomierna i regionen och KES används flitigt både inom landet och i internationella transaktioner.

Ekonomiska Faktorer som Påverkar KES

Flera faktorer påverkar värdet av KES, inklusive landets ekonomiska tillväxt, inflation, och politiska stabilitet. Kenya har en diversifierad ekonomi med starka sektorer inom jordbruk, turism och tjänster, vilket bidrar till att stabilisera valutan.

Komorernas Franc (KMF)

Komorernas franc är den officiella valutan i Komorerna och förkortas som KMF. Valutan introducerades 1981 och har sedan dess varit en viktig del av landets ekonomiska system. Komorerna är en ögrupp i Indiska oceanen och har en ekonomi som är starkt beroende av jordbruk och fiske.

Ekonomiska Faktorer som Påverkar KMF

Värdet av KMF påverkas av faktorer som landets handelsbalans, inflation och politiska stabilitet. Eftersom Komorerna är en mindre ekonomi, kan externa faktorer som globala råvarupriser och väderförhållanden också ha en betydande inverkan på valutan.

Konvertera Mellan KES och KMF

För att konvertera mellan KES och KMF, kan du använda vår valutaväxlare på denna sida. Följ dessa enkla steg:

  1. Ange det belopp du vill konvertera.
  2. Välj ursprungsvaluta (KES eller KMF).
  3. Välj målvaluta (KMF eller KES).
  4. Därefter kommer konverteringen ske automatiskt.

Ett diagram med historiska siffror för valutaparet KES/KMF presenteras tillsammans med konverteringen, vilket gör det enkelt att följa valutans utveckling över tid.

Oavsett om du är en investerare eller en resenär, kan du dra nytta av vår valutaväxlare för att få den mest aktuella och exakta informationen om KES/KMF och andra valutapar.

10.69 SEK +0.02 SEK
1.56 SEK +0.00 SEK
11.63 SEK +0.02 SEK
0.98 SEK -0.0011 SEK
13.80 SEK +0.03 SEK
12.02 SEK +0.03 SEK